Party se dala z módního hlediska nazvat mišmašem. Stateční pánové měli i v tropickém večeru sako, jiní pouze oblékli košili, pár jich přišlo v triku. Někdo v obleku, jiný v džínách...

Některé z pozvaných žen zvolily malé večerní, další tuniky a u nás v Čechách stále nepochopitelně populární legíny. Pár stylingů bylo hodných inspirativního zaznamenání, i když se nejednalo o celebrity. Střevíčky na ultra vysokých podpatcích s jemnou platformou byly v přesile stejně jako letní minišaty.

Fešáci v utajení

Andrey dědeček v oblekové vestě a růžové košili byl největším švihákem večera. Oslavenkyně Andrea s mužem Danem k sobě outfity ladili. Nic bombastického, spíš nenápadný luxus. Střídmá elegance na úrovni.

Super kreativci večera se stali Petr Bendl s manželkou. Oba ultra vyladění v black &white. Čelný politik ODS měl černé tenisky na bílé podešvi, černé kalhoty a přes ně bílou košili s efektně povolenou černou vázankou. Jeho choť zase skombinovala úžasné, od prsou plisované šaty empírového střihu se silnými černými punčochami a stejně barevnými lodičkami na vysoké jehle. Pod prsy pás byl vykládaný křišťálovými kameny...

Oslavenkyně zapózovala

Na večírek fotografové a novináři nesměli. Já tento požadavek jako zvaný host respektovala, ale těžko si tyto módní dojmy, byť bez ilustrace, nechat pro sebe. Některé z populárních tváři paparazzi při příchodu zvěčnili. Andreu Verešovou musel jistý, s médii propojený host přes hodinu přemlouvat, aby vyšla před restaurant Soho a s pugétem růži od manžela Dana zapózovala. „Ona by takové drahoty nedělala, ale nejspíš chtěla vyhovět muži, který si novináře nepřál. Hlavně kvůli pár hostům, co si to prý dali jako podmínku,“ nechal se slyšet onen pán.

Juraj Jakubisko a Deana Horvátová problém s fotografy neměli Stejně jako návrhářky Beáta Rajská, Natali Ruden, jedna z dlouholetých osobností Bílého domu, americkým prezidentům blízká Čechoameričanka Coolidge. Také Michal David s rodinou, který oslavenkyni zazpíval své největší hity.

Fotogalerie
7 fotografií