Tereza byla skvělým reklamním tahákem pro televizní sledovanost Cen Andělů. Kdejaký divák byl jistě zvědavý jak tato, drogovou minulostí smílaná žena po odmlce na mediální scéně vypadá. Snímek nenalíčené Terezy, která pár dnů před přenosem ve Studiu Snídaně s Novou Anděly anoncovala, dokázal veřejnost nažhavit.

Tereza Pergnerová byla na sobotní odpolední zkoušce nenamalovaná
Autor: Martin Mithofer a David Malík

Pergnerová vinou dopravní zácpy totiž dorazila na ranní vysílání pozdě, nestačila se v maskérně nalíčit. Na obrazovce se objevila vyhublá, nakrátko ostříhaná žena se strhanou tváří, v níž by málokdo na první pohled poznal kdysi hvězdnou moderátorku...

Nedokonalá iluze

Na obrazovce se v přímém přenosu Cenách Anděl objevila perfektně nalíčená a učesaná středněvěká moderátorka, i když to stará známá zažitá Tereza nebyla. Ta se vrátila, až když promluvila. Začala jedinečně gestikulovat. Bohužel stylista (na rozdíl od vizážistů) Pergnerové comeback nedotáhnul k správným výšinám.  

Základní vize byla dobrá – šaty pro neuchopitelnou neformální osobnost. Jenže realita často pokulhávala. Převleků bylo zbytečně moc, řada outfitů vyzněla lacině až dryáčnicky s příchutí vietnamské tržnice. A mnohé kreace byly v rámci trendů za zenitem. Posbíraný mišmaš z řadových obchodů. Na ceny Anděl nízká laťka, řekla bych.

Fotogalerie
3 fotografie