Slovákům i Čechům známá matka dvou děťátek, krásná Andrea, je pro všechny půvabné Slovenky důkazem, že tzv. americký sen existuje. S dodatkem, že za prachy se všechno nekoupí. Zdravím a štěstím počínaje, vkusem a noblesou konče.

Loni vzbudila Andrea v malém českém Aspenu, Špindlerově Mlýně, pozdvižení zlatým vázáním na lyžích. Letos se na karlovarském filmovém festivalu zařadila k hvězdám, o nichž se píše nejvíce. Andrea u holiče, na promenádě, přehlídce, prestižní party… S opěvovaným dekoltem kojící matky a v minisukni s odhalenými, podpatky snově prodlouženými nohami. Verešová byla opravdu pro všechny muže k nakousnutí, ale některé její modýlky jako by vypadly ze skříně parádnic ruské karlovarské elity. Stejná okázalost, kýčovitá zdobnost, frivolnost.

Fotogalerie
4 fotografie


Andrea, která nakupuje za desetitisíce, je ve značkových buticích jako doma. Naposledy Blesku pózovala v zimních kreacích, luxusních kožíšcích a bundičkách na hory. A svůj horentní nákup odůvodnila slovy: „Se dvěma dětmi nemám tolik času lítat po nákupech. Už to není jako dřív, když jsem chodila téměř denně po obchodech. Teď se na nákupy dostanu jednou měsíčně, ale to pak stojí za to.“

Andrea Verešová, jejíž kreditku znají všechny obchody na Pařížské třídě, kde se luxus soustředí, se pomalu ale jistě začíná ve svých devětadvaceti letech podobat vyvoleným femme fatale typu Ivany Trump. S intelektem, houževnatostí i jistým nevkusem, který je pro tyto ženy typický. S tím, že Andrea se ve svém věku pohybuje v jiných vodách stylu než Ivana. Tím společným jmenovatelem je nedostatek citu pro styling, jistá, touhou po efektu zapříčiněná lacinost, která se vždy, byť v detailu, projeví. Což jsou přešlapy, jež ani snové konto v bance nejistí. Důkazem je i outfit Verešové, která se v doprovodu manžela nedávno objevila ve společnosti. Nejspíš předtím nakupovali…

Snímek zachycuje chotě Volopicha v oblíbené černé - Daniel má ke svému postavení typický outfit à la Boss. Experiment Andrey je však hodně problematický. Sametový, výraznými knoflíky opatřený kabátek, pod ním přiléhavý top a na tělo ulité neoprenové kamaše v kozačkách, jejichž špička je pro druhořadé italské „butiky“ stále in. S barvou kamaší koresponduje batůžek kultovní značky Louis Vuitton... Průšvih je, že top měl být volnější (kontrast objemného svršku a kalhot) nebo měl alespoň krýt rozkrok, v němž se slupka kalhot poněkud trapně zařezává. Zkrátka, sexy ano, ale s noblesou. To je to umění, které nazývám citem pro věc!