Teď je Hrachovcová nějakou dobu odbarvená a jako plavovláska bude také moderovat spolu s Katkou Kristelovou zpravodajský magazín na TV Barrandov. Dvě bloncky na jednom dvorku. Těšme se.

Fotogalerie
2 fotografie


Proměna v plavovlásku je zatím nejrazantnějším experimentem Katky Hrachovcové. Stačí připomenout, že ještě v době, kdy několik let žila s nynější hvězdou Primy, muzikantem a hercem Petrem Vondráčkem, měla své dlouhé hnědé vlasy. Žádný sestřih, žádná chemie. Milá, přirozeně hezká, pětadvacetiletá holka od vedle... V čase moderování magazínu Prásk, si nechala vlasy ztmavit, uměle zhustit a prodloužit. Výsledkem byla vyžehlená, zezadu deku připomínající hříva - neúspěšný pokus být fatální trendy ikonou. Po odchodu z nováckého Prásku naštěstí umělé prameny sundala a vlasy zkrátila na čokoládové mikádo. Stala se z ní přitažlivá mladá lady, která si před čtyřmi lety vzala solidního veterináře Jana Herčíka.

O té doby se Hrachovcová pomalu, ale jistě ztrácela ze společenských rubrik a víc než na jevišti stála v ordinaci manžela, jemuž asistovala. Ale letos na jaře se konečně oficiálně objevila. V z gruntu nové blond podobě. Bylo to na dubnové tiskovce Divadla Palace ke hře Divadelní komedie, kde mimo jiné hraje s kolegy Vaculíkem a Žilkovou. "Měním barvy a účesy kvůli manželovi. Nechci mu zevšednět, aby mi neutekl za jinou," vysvětlovala novinářům Hrachovcová, která u plavých vlasů (nyní delších a zářivějších) zůstala.

Kateřina jistě na téma manžel vtipkovala, ale i tak platí, že změna za každou cenu je většinou cestou do pekel. Návrat ke kaštanové barvě by herečce rozhodně prospěl - je totiž typická bruneta. Spojení zlatých vlasů a hnědých očí je sice přitažlivé, ale také dost nepřirozené. Rozhodně bych zapomněla na umělohmotné, infantilně zdobné čelenky, které příchuť lacinosti podtrhnou. Doufejme, že si Hrachovcovou, stejně jako Kristelovou na Barrandově nevybrali právě kvůli tomu, že jsou blondýny a na tomto faktu jejich účinkování nepostavili. To by nejspíš byla hodně nenáročná zábava.