Party k sedmdesátinám Mistra byla velkolepá a nevídaný počet gratulantů jasně napovídal, že půjde o oslavu, jež nebude přehlídkou vytříbeného vkusu, ale záležitostí širokého okruhu lidí všech věkových kategorií s různým módním názorem.

MÓDNÍ POLICIE Z VEČÍRKU:

Fotogalerie
6 fotografií

Byla to veskrze lidová záležitost. Podnik, jenž zrcadlil záběr Gottových posluchačů včetně osobností, které jeho žánr nebere, nicméně Slavíka uznávají coby fenomén. Proto do hotelu Ambassador přišel drze nekonvenční Sámer Issa a maloměstské, politováníhodné duo Eva s Vaškem. Michal Kocáb a sociálně demokratický zbohatlík Standa Gross. Exprezident Václav Havel a premiér úřednické vlády Fischer. A tak bych mohla pokračovat dál. Karel Gott tady zkrátka potvrdil svůj formát, kredit na scéně.

Mimochodem – na narozeninové party chyběla (mimo kolegyň Bílé a Bartošové) i Dara Rolins která svou kariéru odstartovala duetem s Karlem - slavnými Zvonky štěstí, jež jsou s ní neodmyslitelně spjaty od dětství, i když v hudbě pokročila do jiných sfér. Dara totiž odlétla do USA, ale já od ní vím, jak moc si Karla váží. „Nejde mi mu tykat, i když mně to nabídnul. Pro mě je autoritou z dětství. Respekt je veliký. Nikdy nezapomenu, jak mi kupoval šaty na vystoupení. Byly skvělý. On má vkus a cit, což si lidi asi neuvědomují, i když ho proto v podstatě milují.“