Měl to být poklidný večer, na kterém si Kokta měl splnit pracovní povinnosti spojené s rolí kmotra CD Kroky Michala Davida. Během jedné vteřiny se ale změnil v jeho noční můru. Když pár metrů od něho vystupovala z auta těhotná milenka, krve by se v něm nedořezal. „Tady nebudu,“ zamumlal a zbaběle utekl neznámo kam.

Smršť urážek

Ornella si v tu chvíli myslela, že zvítězila. Doposud totiž ji a její matku Moniku Štikovou (40) odevšad vyhazovali. Nyní to byla právě ona, kdo zůstal. Vítězný pocit jí ale dlouho nevydržel. Po pár minutách si Kokta nevybíravě podal Ornellu prostřednictvím textových zpráv plných zloby a vulgarismů. „Jsi pí*a,“ stálo v jedné z nich.

Nastávající maminka nevěřila vlastním očím. Byla tak vykolejená, že ani ne po hodině ze křtu raději odešla . „Jsem teď citlivější , všechno prožívám daleko intenzivněji. Navíc jsem chytila nějakou chřipku,“ svěřila Štiková.

Podivný křest

Po Koktově úprku měli pořadatelé křtu velký problém. „Pepa tady není, my ho tímto omlouváme. A také dalšího z kmotrů Michala Davida, kterého pracovní povinnosti odvelely do Itálie,“ řekl na pódiu jeden z hudebníků. A tak nakonec jako kmotra zůstala »jen« Andrea Verešová.

Fotogalerie
14 fotografií