Josef Kokta přišel pokřtít nové CD od skupiny Kroky Michala Davida a na akci hned podstoupil šokovou terapii. Spokojeně postával před karlínským divadlem, kde se křtilo, koukal se na fotky své manželky Gábiny a pak se stalo něco, co nikdo nečekal. Pár metrů od Kokty zastavilo auto, ze kterého vystoupila těhotná Ornella.

Pepovi se v té chvíli zastavil dech. Vytřeštil oči, a zatímco Ornella vystupovala z auta, za Koktou zůstala jen žížnivá čára. Z jeho útěku byla v šoku i samotná Ornella. „Překvapilo mě, jak se zachoval. Nečekala jsem to. Nemyslím si, že kdybychom se potkali, byl by to horor. Normálně bychom se pozdravili. A on místo toho Pepa utekl jako malý kluk," kroutila hlavou Ornella.

Bál se tchána?

Kdoví, třeba se Kokta nebál Štikové, ale spíš jejího tatínka, který ji přivezl. Ten totiž na Koktu hodil přísný pohled. Ornella se dušovala, že nevěděla, že Pepa bude na akci.

„Vůbec jsem to netušila. Přišla jsem s kamarádkou,“ tvrdila. Zajímavé ale je, že právě Kokta byl uvedený na pozvánce jako jeden z kmotrů. Zda se podnikatel bojí Štikové i v soukromí, Ornella neprozradila. „To nesmím říkat,“ odpověděla Blesku.

Fotogalerie
15 fotografií