A co udělá Kokta s nabytým jměním? „To je opravdu moje věc. Udělám si s těmi penězi, co chci,“ řekl Blesku Kokta s tím, že Ornella si může nechat zajít chuť byť jen na jedinou korunu.

 Alimenty určí soud

 „Pokud se prokáže, že to dítě je moje, půjde celá věc k soudu a ten vymezí z mé gáže, kterou v tu chvíli budu mít, alimenty,“ vysvětluje Kokta. Zatím ovšem stálé zaměstnání nemá. „Pepovi se rýsuje krásná práce a moc se na ni těší,“ upozorňuje ale jeho žena, moderátorka Gábina Partyšová (34). A za kolik Kokta byt vlastně prodal? „Proč to máme říkat? To je naše věc,“ odpovídá Gábina s tím, že peníze už jsou částečně uloženy.

Už mají apartmá ve Slovanském domě

Bez bytu v centru Prahy Pepa s Gábinou být nemohou. Proto si Partyšová pronajala apartmá ve Slovanském domě – tam, kde má svůj byt i Simona Krainová. „Moc jsme o ten Slováč na Senovážném náměstí stáli. S Pepou jsme tam začínali a máme na to krásné vzpomínky. Jen teď bydlíme o dvě patra výš než dřív,“ svěřuje Gábina.

 A co na to Ornella?

"Když Pepa prodával svůj byt, tak mu táta sehnal nějaké příbuzné, kteří by ho koupili. Oni řekli, že dají 19 milionů, on ale v té době chtěl nějakých 22 milionů. Říkal, že cenu prostě nesníží. No, teď je na 19, a už to nikdo nechce,“ řekla Blesku před nedávnem Ornella.

Komletní rozhovor s Ornellou zveřejníme dnes odpoledne!

 

 

Titulka
Autor: archív Blesk

OTEVŘENÝ ROZHOVOR S ORNELLOU O SEXU S KOKTOU

UŽ DNES V BLESK MAGAZÍNU

 

 

Fotogalerie
8 fotografií