„Sešli jsme se a Gábina o tom nevěděla,“ tvrdí Ornella, která se k průběhu schůzky více nechtěla vyjadřovat. Nedělní Blesk vypátral, že k tajné schůzce došlo v restauraci Les Moules v Pařížské ulici v Praze.

Když ještě o jeho románku s Ornellou nikdo nevěděl, trávili tam často společné chvíle, smáli se a prohlubovali tak svůj začínající vztah. Z restaurace pak většinou mířili do Koktova bytu v pražském Josefově. Zde zplodili i potomka, kvůli kterému se mezi nimi spustila mediální bouře.

Zlo

Od té doby jsou Ornella Štiková a Gábina Partyšová ve válce. Kokta tomu přihlíží a snaží se vyhovět oběma. Marně. Vybral si proto nejmenší zlo a rozhodl se naoko skončit vztah s milenkou. Ve skutečnosti jsou jeho city zřejmě jiné, protože Ornelle v SMS vyjadřuje podporu, zatímco v médiích se k ní nechce znát.

Láska

Ornella věří, že v budoucnu bude s otcem svého dítěte častěji. „Já jsem se chtěla vždycky domluvit, abychom spolu vycházeli v míru a pohodě. Hlavně že mi píše hezké SMS,“ prozradila. Poslední z nich napsal Kokta ještě tento týden. „Psal mi, že mu na mně záleží nebo že mi drží palce, abych úspěšně zvládla maturitu,“ svěřuje se se zněním zpráv Koktova milenka.

Radostnou SMS poslal Kokta Ornelle, i když se dozvěděl, že dítě, které čekají, je v pořádku. Vzhledem k charakteru zpráv lze tedy předpokládat, že počet tajných setkání se bude zvyšovat..

Fotogalerie
8 fotografií