Herec Tomáš Jeřábek, který si zahrál roli podporučíka Máchy v seriálu Rapl nebo zlého bankéře z televizní reklamy, vyrazil na filmový festival do Karlových Varů bez své manželky Halky Třešňákové, jež je rovněž herečkou známou třeba z filmu Prezident Blaník.

Jeřábek se evidentně ve Varech bez drahé polovičky nudil, a proto se rozhodl vyrazit na tajnou akci pořádanou Českou televizí. Aby toho ale nebylo málo, zpil se, jak se říká, pod obraz.

Známý umělec působící rovněž jako stand-up komik si na večírku nebral servítky a klopil do sebe jednu lahev za druhou, víno a slivovici měl dokonce pít přímo z lahve. U toho prý navíc pořvával, ukazoval vulgární gesta a vyplazoval jazyk.

U „podporučíka Máchy“ ale nezůstalo jen u alkoholu. Posilněný slivovicí se postupně začal láskyplně vrhat na své kolegy a bylo mu úplně jedno, zda jsou opačného či stejného pohlaví. Jeřábka fotografové zachytili, jak svými ústy div že nedusí herečku Kláru Melíškovou. Od ní se pak Jeřábek přesunul k slavnému kolegovi z branže Ivanu Trojanovi, jemuž se na dlouhý čas doslova přisál ke krku.

Pozadu nezůstal Jeřábek, ani co se týče na večírcích tradičního „přebírání“ partnerů. Herec se třebas přímo sápal po manželovi Zuzany Stivínové. Zarazit a odpálkovat ho prý musel až umírněnější Václav Neužil, jenž Jeřábka poslal do hajan. Z večírku se nakonec opilý umělec potácel až dlouho po půlnoci v doprovodu kolegy Martina Fingera.

Fotogalerie
33 fotografií