Josef Trojan přijel do Karlových Varů s partou přátel, se kterými si užívá bary i noční život. Jediné, co ho ale omezuje, je jeho nalomené zdraví. „Přijel jsem s akutní rýmou, což je nemoc, která mě limituje úplně ze všech nemocí nejvíc. Jsem hypochondr velkého rázu, takže jsem byl kompletně vybavený a nemusel jsem ani navštívit místní lékárnu,“ uvedl syn slavných herců na akci Čtění tě mění v relaxační zóně Mallczparku v rámci festivalu MFF KV.

O své zdraví se ale bojí až tak moc, že ho to mnohdy skutečně stojí všechny síly. Ostatně, on sám si diagnostikoval roztroušenou sklerózu! „Byl jsem tři týdny na táboře, kde se hodně ponocuje, takže mě postihla únava všech svalů a zrovna v té době jednomu mému známému toto onemocnění diagnostikovali. Po prostudování všech příznaků jsem je všechny začal spatřovat i na sobě. Byl jsem přesvědčený, že ji mám taky. Po půl roce to se mnou v kuchyni seklo a nechal jsem si udělat celkové vyšetření těla a vše bylo v pohodě, nic mi není a nebylo,“ přiznal Josef Trojan.

Sedmnáctiletý Pepa má za sebou už několik filmů, ale raději by se věnoval divadlu. V roce 2019 bude natáčet tři filmy a letos na podzim ho čeká premiéra nového filmu, který je o zranitelném klukovi, který se léčí z alkoholismu.

Video
Video se připravuje ...

Josef Trojan Tereza Kühnelová

Fotogalerie
14 fotografií