Na svůj život v Miami si blondýnka nestěžuje, naopak tvrdí, že je to dokonalé místo pro život a chce tam zůstat už navždy. Přesto ji to občas táhne zpět ke kořenům, dokonce i teď přijela s manželem Vlastou Hájkem (42) na filmový festival v Karlových Varech.

„Každý rok se těšíme, až se vrátíme do Čech a na Slovensko. Užíváme si to tu s rodinou, babičkami, dědou a tetičkami. Jedeme pozdravit všechny přátele, kamarády a můžeme se těšit zase do toho našeho klidu," vylíčila v rozhovoru pro iDnes.cz. Ovšem zdržet se tu může vždy jen omezenou dobu, hlavně kvůli mladšímu synovi Neviovi (4).

„Loni jsem tady byla s dětmi dva měsíce a rok předtím skoro tři. Podle pravidel syn, který má americké občanství, tady nemůže být víc jak tři měsíce. Mají totiž určené, kolik dnů mohou Američané trávit čas mimo USA," vysvětlovala s tím, že chlapec už se v cizině narodil, a tak je americkým občanem. Na rozdíl od zbytku rodiny.

„Dcera i já jsme v Americe zatím na manželovo business vízum, vždy na pět let," prozradila Belohorcová, která ale doufá, že časem by se situace mohla změnit. „Každý rok hrajeme loterii o zelenou kartu. Pevně věříme, že se to jednou podaří. Do budoucna si neumím představit, že bychom se měli vrátit do Česka," dodala pro iDnes.cz bývalá moderátorka, která má za to, že život v zahraničí se vyplatil i kvůli tomu, že děti mluví nejen česky a slovensky, ale také anglicky. Starší dcera Salma (8) se už dokonce učí i španělsky.  

VIDEO: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek: Bez alkoholu je v manželství nuda!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek: Bez alkoholu je v manželství nuda! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
44 fotografií