Genzer po svém nočním tahu po kolonádě, kde nenechal jednu sukni ladem a vypil všechno prosecco, opustil Vary v neděli večer. Když mu alkoholtester ukázal nula promile, sedl do svého kabrioletu a odjel směr Praha. O den později se do Varů přihnala jeho bývalá přítelkyně Markéta Jiránková, se kterou se na konci dubna rozešel.

"Přijela jsem jen na pár hodin kvůli módní přehlídce návrhářky Debbie Brown. Ještě v noci se vracím do Prahy. Jestli čekáte, že budu trumfovat Geňu, když on čtyři holky za noc, já čtyři kluky a víc, tak to ne. Rozešli jsme se a každý si může dělat, co chce. Vůbec se nad řáděním Richarda nepodivuji, naopak mi to přijde vtipné a dost jsem se nasmála," svěřila se Blesk.cz Markéta, která s Geňou žila šest let.

"Na Geňovi je roztomilé, že je pořád v něčem dítě a chová se přirozeně. Ale pak jsou věci, kvůli kterým jsme se hádali. Ať už je to, jak chce, navždy to pro mě bude muž číslo 1," dodala Jiránková, která je matkou dvou dospívajících dcer. Vypadá to, že Geňa není své ex ukradený...

VIDEO: Markéta Jiránková po skandálu exsnoubence Geni ve Varech! Co na jeho řádění řekla?

Video
Video se připravuje ...

Markéta Jiránková po skandálu exsnoubence Geni ve Varech! Co na jeho řádění řekla? Aleš Brunclík, Markéta Reinischová