Když se na red carpetu tradiční party UniCredit Bank objevila modelka Nikol Švantnerová, všichni zalapali po dechu. Na první pohled to totiž vypadalo, že je nahá! Ale pod křišťálovými šaty aspoň měla bílé kalhotky.

"Nic není vidět, takže si nahá nepřipadám. Dost často se fotím v plavkách, takže nic víc dnes neukazuji. Šaty jsou díky kamenům trochu těžké, ale dá se to vydržet. Jsou tak nádherné, že trpím s radostí," řekla Blesk.cz misska, která je na festivalu od začátku.

"Mám tady dost pracovních povinností, takže filmy nestíhám. Dnes za mnou na jeden den přijel přítel, tak jsme si užívali procházky a další příjemné věci," netají se kráska. K festivalu mají oba vztah i díky tomu, že se tady před rokem poprvé ukázali jako pár.

Fotogalerie: Miliardářská party ve Varech: Červený…
88 fotografií

Luxusní róba pochází z dílny návrháře Jakuba Ponera a jeho sestry Nikol. "Jsou to šaty z křišťálové sítě Crystal Net Preciosa a jejich prodejní cena je půl milionu korun. Jsou to velice nákladné šaty, je na nich sto padesát tisíc křišťálových kamenů typu Maxima, které mají takovou specifikaci, že odráží dvě stě šedesát čtyři paprsků světla, a jsou tak nejtřpytivějšími kameny na světě,“ vysvětlil Blesk.cz návrhář.

Večerní róba je ručně sešívaná a je dovyšitá speciálními aplikacemi, nejjemnějším tylem a dozdobená dalšími křišťály z dílny Preciosa. Ponerovi na návrhu těchto unikátních šatů intenzivně pracovali pět měsíců.

VIDEO: Misska Nikol Švantnerová: Štíhlé a pevné tělo nemám zadarmo!

Video
Video se připravuje ...

Misska Nikol Švantnerová: Štíhlé a pevné tělo nemám zadarmo! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií