Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Největší trapasy loňských Varů: "Okradený" Pohlreich, čůrající Taclík a airbagy Čvančarové

/
  • Jaké jsou největší trapasy z Varů?
    29. června 2018 ● 05:09

    Karlovy Vary jsou největším českým svátkem filmu. Noblesní atmosféra, desítky hvězd a lesk slávy na každém kroku. Jenže každoročně jde také o pořádnou porci trapasů a nedorozumění, které slavné okamžiky provázejí. Třeba před rokem se vtipných i ostudným momentů urodilo vcelku požehnaně.

  • 1.

    Čůrající Marek Taclík

    Když večer uložil svoji těhotnou přítelkyni Pavlu na hotel, vyrazil Marek Taclík (44) na filmovém festivalu v Karlových Varech na večírky. Objevil se na party po premiéře filmu Čára. A dával si na ní jedno pivo za druhým, což ho nutilo neustále běhat na toaletu, kterou si udělal ve křoví. Kolemjdoucí mu u toho vůbec nevadili. Letos snad do Varů dorazí nejenom s manželkou, ale i jejich dcerkou. A místo ve křoví ho uvidíme na kolonádě s kočárem.

    Když musíš, tak musíš. Marek Taclík musel tolik, že svlažil křoví lázeňského města.
    Autor: Blesk - Martin Hykl, David Kundrát

  • 2.

    Milenka místo manželky

    Saxofonista Felix Slováček svoji milenku Lucii Gelemovou vyvádí do společnosti pravidelně. Všichni si už zvykli, že je jeho oficiální milenkou a to, že manželku Dádu nechává sedět doma, neřeší. Dorazí i letos? Trochu mu do toho vlezla návštěva zámku u Martucciho, který 8. července slaví 42. narozeniny. Tak se nechme překvapit, kteří aktéři tohoto zvlášního milostného trojúhelníku se letos ve Varech nakonec objeví.

    Felix Slováček se procházel po kolonádě s Lucií Gelemovou.
    Autor: showpix.cz

    Fotogalerie: Závěrečný ceremoniál v Karlových Varech:…
    105 fotografií

  • 3.

    Rozčílený Pohlreich

    Když chcete jet do Varů na filmový festival, je třeba, abyste si pořádně našetřili. Restaurace na kolonádě jsou totiž nepřiměřeně drahé a poměr cena-výkon je nehorázně rozdílný. Chcete-li tedy být uprostřed festivalové vřavy, nečekejte nízkorozpočtový zážitek. Loni si toho všiml i šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, kterého přemrštěné ceny jídel pořádně vytočily.

    Zdeněk Pohlreich se navezl do restauratérů ve Varech.
    Autor: Facebook

  • 4.

    Manžel Belohorcové versus Mareš

    Nejvíc ostrý jazyk měl vloni manžel Zuzy Belohorcové Vlasta Hájek. Ten se v limuzíně Blesku opřel do Leoše Mareše. „Nejvíc mě před osmi lety nas*al Mareš. Ten v rádiu řekl, že jsem se pověsil na Belohorcovou a jsem lůza. Řekl, že jsem mlha z ho*na. Chtěl jsem si to s ním vyříkat, ale vždycky mi utíkal. Ale teď před třemi dny jsem ho potkal a on mi zamával, jako že jsme kámoši,“ zasmál se Hájek, který také letos do Varů se Zuzou zamíří.

    Video
    Video se připravuje ...

    TO NEJ Z VARŮ: Belohorcová s manželem se navezli do Leoše Mareše: Nas**l nás! Blesk TV

  • 5.

    Znechucený Řepka s Kristelovou

    Přijde mi, že je tady hodně lidí, špatná organizace a diskomfort. Mně to vadí a vím, že už sem nikdy nepřijedu,“ oznámil v limuzíně Blesku bývalý fotbalista Tomáš Řepka, který přicestoval s přítelkyní Kateřinou Kristelovou. „Já jsem plachej člověk, mám radši svoje vlastní pohodlí,“ uzavřel Řepka, kterému by tu plachost věřil asi málokdo. Tak snad letos opět poctí festival svou návštěvou... Katka totiž určitě mezi hvězdičkami a hvězdami nebude chtít chybět.

    Video
    Video se připravuje ...

    Řepka a Kristelová v limuzíně Blesku: Ve Varech se nám nelíbí, jsme tu naposledy! Blesk TV

  • 6.

    Polonahá Verešová

    Modelka Andrea Verešová dává ráda najevo, že je sexy a má dokonalou postavu. Ani ve Varech tomu nebylo jinak. Na zahájení oblékla sexy šaty, které odhalovaly možná až příliš. Slovenská modelka je roztočila a okolí mohlo spatřit dost jasně to, co kráska skrývá pod šaty. Není to už příliš? Pro dámy možná. Pánové určitě uvítají, když letos bude v tomto směru k vidění ještě víc!

    Fotogalerie: Moët party v Karlových Varech
    47 fotografií

    Video
    Video se připravuje ...

    Andrea Verešová šokovala: Schválně ukázala kalhotky! Blesk TV

  • 7.

    Dekolt Jitky Čvančarové a propocené šaty

    Herečka Jitka Čvančarová patří mezi ženy, které jsou lidově řečeno krev a mléko. Navíc se za své křivky rozhodně nestydí a když chce, ukáže je. Přesně to udělala na zahájení loňského filmového festivalu. Její šaty měly vražedný dekolt a nejenom mužům, ale i ženám v něm zůstávaly chtě nechtě oči. Letošní účast je s otazníkem, protože je herečka ve vysokém stupni těhotenství.

    Video
    Video se připravuje ...

    TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

  • 8.

    Švantnerová a její párek

    Modelka Nikol Švantnerová má dokonale hubenou postavu. Na party v Karlových Varech se cpala hotdogem a pila o sto šest. Dokonce se tam neubránila líbání a něžným dotekům. Před několika dny s přítelem oslavili roční výročí, tak ho ve Varech třeba znovu oslaví pořádným zákusem.

    Fotogalerie: UniCredit Bank party ve Varech: Mejdan …
    56 fotografií

    Nikol v noci přepadl hlad.
    Autor: Martin Hykl, David Kunrát
    Nikol Švantnerová s novým partnerem
    Autor: Martin Hykl, David Kunrát

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 33

11karel11:

(29. 06. 2018 20:56)

11karel11: Na co si ty komedianti hrají.

(29. 06. 2018 20:54)

lokii: Pani Cvancarova je moc hezka zena, ale opravdu je nekdy lepsi ukazat mene - zejmena v pripade zen, ktere maji vetsi prsa. To, ze se vsichni "nekam" divaji, jeste neznamena, ze je to pozitivni zalezitost.

(29. 06. 2018 19:33)

anticccp: A ku r v i t. se se starými k u r e v n í k y na viagře.

(29. 06. 2018 11:26)

asijo: Letos zase uvidíme ty naše zmalováné fuchtle,které se tam jednou projdou a zdarma tam budou týden žrát a chlastat.

(29. 06. 2018 11:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy