Důvod byl přitom zcela jednoduchý. Žena po jeho boku, s níž si vyrazil na procházku. V životopise na internetu má totiž Zaorálek uvedeno: Rozvedený. Kdo proto blondýnka po jeho boku byla?

„Na filmovém festivalu jsem byl s rodinou jako každý rok,“ uvedl v reakci na dotaz Blesku Zaorálek. Lidé z jeho okolí pak doplnili, že dotyčná blondýnka je jeho první žena, ke které se po rozvodu vrátil.

Co se žen týče, má nicméně Zaorálek pestrou minulost. V době, kdy byl ještě ženatý, si totiž pořídil nemanželské dítě a zároveň udržoval vztah s bývalou studentskou vůdkyní Monikou Pajerovou. Ta o tomto vztahu později řekla, že s hrůzou postupně zjišťovala, že její přítel je mužem mnoha tváří.

Festival si nenechal ujít ani ministr průmyslu Jan Mládek (55, ČSSD). Po parném dnu zažil horkou chvilku na kolonádě. Během večerního korzování totiž své smutně vypadající manželce Marii sliboval: „Už to tak nebude. Už to bude jen lepší.“ Co ministr napravoval? To se nepodařilo zjistit. Před přáteli se však už zase snažili působit jako dokonalý pár.

Místopředsedkyně ANO Radmila Kleslová (51) byla v Karlových Varech k nepřehlédnutí. A to nejen svou svérázností, ale také kvůli šatům, které zvolila. „Růžová je sice dobrá, ale mohla je mít o něco delší,“ komentovali lidé z davu příchod Kleslové na jeden z festivalových večírků.

Syn dlouholetého pořadatele matějské pouti Jan Kočka (48) pojal karlovarský festival po svém. Ráno si zašel na golf, kde mu – zřejmě, aby se v parném dnu moc neunavil – nosil hole a pomáhal hledat míčky caddy, a večer se s přáteli vypravil na večeři na kolonádu. U skleničky si všichni vydrželi vyprávět přes půlnoc.

Fotogalerie
7 fotografií