Co jste hasiči…? Ptali se překvapení návštěvníci festivalu při pohledu na tři muže v holínkách, kteří se brodili řekou a hledali něco pod kameny. Tento podivný výlov měla na svědomí festivalová potížistka Geislerová. Herečka evidentně nemá dobré dny. Včera se opila na odpoledním besedě k filmu Fair Play tak, že ji musel manžel podpírat na schodech. Ztráta rovnováhy nebyla to jediné. Dnes Geislerová zalarmovala policii, že jí někdo ukradl telefon.

„Hasiči lovili mobil na žádost policie. Lokalizovali jsme místo podle GPS a telefon úspěšně vylovili v řece Teplé u hotelu Embassy,“ řekl mluvčí hasičů Martin Kasal. Podle informací Blesku měl zloděj ukradený přístroj hodit do řeky.

Samotná herečka u „výlovu“  nebyla. K řece, přímo naproti hotelu Thermal, kde se koná filmový festival, přijelo kompletní hasičská jednotka. Pokud by v té době někde hořelo, nebo se někdo topil, měl by smůlu - Anin mokrý telefon byl pro celé Vary zřejmě prioritou.

Je to přitom stejná řeka, která se Geislerové stala osudnou před několika lety. Tehdy při oslavě narozenin Jiřího Macháčka společně s ním a Taťánou Vilhelmovou tak řádili, že ráno skončili v řece a k tomu si zplna hrdla zpívali "svět je krásný...".