Krásnými ženami v luxusních róbách se to na tomhle večírku, kde se do zlatých pohárů nalévalo šampaňské, jen hemžilo. Na červeném koberci se vystřídala řada krásek. Chybět nemohla rafinovaná, v Karlových Varech pilně se na každé akci prezentující Andrea Verešová, která pro jednu z posledních party festivalových Varů vytáhla průhlednou róbu, inspirovanou slavnou zpěvačkou Rihannou.

Video
Video se připravuje ...

Módní policie: Luxusní šperky za miliony a šaty za stovky tisíc! Musíte vidět! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

 

Vysoký rozparek pak odhalil ladnou nožku Simony Krainové. Její dlouhé, světle žluté šaty jí však připravily i menší problém na schodech - Simona si je přišlápla, ale nebyla sama. Stejně jako u České Miss Jitky Válkové však naštěstí k pádu nedošlo, jen k drobnému zaškobrtnutí. A tak se mohlo jít pařit do nablýskaných prostor historické budovy Císařských lázní.

Video
Video se připravuje ...

Krainovou trápí nemocný syn, program ve Varech proto osekala! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Krainovou doprovázel její tentokrát poměrně zarostlý manžel Karel Vágner, inu, vousy ve světě frčí. Postupně pak přicházeli i další hosté - lehce rozevlátá herečka Aňa Geislerová, vůbec poprvé ve Varech viditelná Klára Issová či vztahem s miliardářem Janečkem nechvalně proslavená misska a lékárnice Jana Doleželová v dlouhé, krémové róbě.

A co by to bylo za velkou party bez šéfa Mezinárodního filmového festivalu  Jiřího Bartošky. Ten však dorazil překvapivě bez manželky. Také jeho jmenovec, herec a hudebník z MIG 21 Jiří Macháček, tentokrát s elegantním růžovým kapesníčkem v náprsní kapse svého obleku, "nafasoval" krátce po příchodu pozlacenou číši. Tím výčet herecké účasti bohužel končí.

Na party se objevila také česká velvyslankyně na Slovensku a bývalá první dáma Livia Klausová, které nedělal doprovod její manžel-exprezident, ale vnuk. To bývalý známý televizní hlasatel Alexander Hemala dorazil i se svou sympatickou manželkou Vlastou.

Party zahalená do zlata však díky účasti dalších, spíš druhořadých modelek, které v Praze vymetou každou otvíračku butiku či narozeninové mejdánky klubů, působila jako pozlátko. Lepá těla oblečená do blyštících se šatů dělala koukavou kulisu k drahému šampusu a zlaté poháry házely prasátka do očí, že přes ně prořídlé řady hvězd končícího 49. ročníku karlovarského festivalu nebyly naštěstí tolik vidět...

Fotogalerie
50 fotografií