Faltýnová se do Varů vrátila dva dny po pondělním rozchodu, aby s Leošem vztah ještě urovnala. Jenže ten se k tomu postavil negativně a z festivalu utekl jako malý kluk. Petru nechal v slzách na hotelu, kde spolu strávili noc. Jako nálepku na duši si Petra nechala poslat pro svou dceru Adrianu (4), kterou má z prvního manželství se Simonem Šteklem.

Musím být silná a chránit ji, nechci před ní plakat,“ svěřila se Blesk.cz Faltýnová, která si je vědoma, že za krachem velké lásky stojí jiná žena. Leoš totiž během jejich posledního společného večírku neustále odbíhal a horlivě psal textové zprávy. A jelikož to bylo v půl jedné v noci, své mamince nebo kamarádovi určitě nepsal.

Poté, co Leoš z Varů ve středu odjel, Faltýnová si utřela slzy a vyrazila sama do kina. Pak už jí její řidič, paradoxně Leošův kamarád, přivezl Adrianku. Dnes po poledni také obě holky odvezl zpět. Otázkou však zůstává, kam Petra s dcerou půjde. K Marešovi do bytu už se zcela jistě nevrátí. Tak uvidíme, kde se Petra nakonec ubytuje…