Verešová ve Varech vystřídala už troje luxusní šaty, ve kterých se ukázala na různých akcích. První bílé za sto tisíc z dílny Natali Ruden, druhé červené od Táni Kovaříkové, které vymáchala v louži, pak třetí černé, ve kterých navštívila butik s diamantovými šperky.

Na dnešní večírek si ale nechala ušít speciální šaty ve stylu exotické Rihanny od slovenské návrhářky Jany Pištejové. Ta ráda provokuje a tak není divu, že róba ze zlatých vláken zakrývá jen ty nejintimnější partie. „Budu trošku polonahá, ale není nic vidět, takže si myslím, že je vše v pořádku,“ řekla Blesk.cz Andrea, když si šaty zkoušela.

Verešová bude dnes večer v těchto rajcovních, přesto decentních šatech za hvězdu. Kromě Rihanny totiž podobné šaty frčí i ve světě. Na Týdnu módy v Paříži se představila nová kolekce na přehlídce Valentino, které dominovaly právě průhledné šaty ze zlaté látky. Že je tato kombinace „in“, ví i jediná vousatá zpěvačka na světě Conchita Wurst. Ta se v průhledné róbě jako z pavučiny ukázala na večírku prestižního časopisu Voque.