Zatímco Janžurová, která je hereckou hvězdou první velikosti, si s sebou přivezla jen dva malé kufry a v nich střídmé a velice elegantní oděvy, Verešová si do Varů nechala přivézt tři obrovské kufry a nespočet vaků s oblečením. Už při zahájení ukázala luxusní bělostnou róbu s vlečkou, ušitou speciálně na míru od Natali Ruden, která ji stála 100 tisíc korun. S filmovým plátnem přitom Andrea nemá vůbec nic společného. Je tak více než jasné, že Janžurová se přijela zúčastnit svátku filmu, kdežto Verešová se přijela jen předvádět a filmu rozumí podobně jako koza petrželi.

Přesto, že Janžurová neutratila za oblečení statisíce, vypadala skvostně. Hvězdný šmrnc jí dodává její svěží zrzavý účes střižený do šik mikáda, odzbrojující úsměv na tváři a pár vrásek v obličeji jí jen přidává na eleganci. Oblékla bílou halenku a volné světlé kalhoty ze saténu, k nimž obula krémové boty s otevřenou špičkou.

Dominantou jejího outfitu na červeném koberci byl dlouhý tenký kabát s květinovým vzorem a decentní třířadý perlový náhrdelník. Na festival dorazila v oblečku úplně normálním a pohodovém. Vzhledem k parným dnům zvolila volnou bílou tuniku a béžové kalhoty. Na dlouhé cestování zvolila ideální pohodlí.

Šaty za statisíce jsou sice hezkým luxusem, ale Janžurová Verešovou s klidem zastínila. Byla stylovou dámou na červeném koberci, která na něj patří.