Zdá se, že naše nejznámější violistka Jitka Hosprová letos ve Varech trumfne všechny české krásky. Na červeném koberci totiž zazáří v luxusních špercích od Roberta Coina v hodnotě 8 milionů korun. Bude mít na sobě sadu diamantů, složenou z černých a krystalových kamínků. Miliony vynese v podobě náušnic, náhrdelníku, náramku a prstenu.

Jsem zvyklá cestovat po světě s velmi drahým hudebním nástrojem, tudíž se dokážu oprostit od toho, abych tyto šperky někde ztratila,“ svěřila se Blesk.cz Hosprová, která loni zazářila v taneční soutěži StarDance. Kromě drahých šperků představí během filmového festivalu ve Varech také čtvery večerní róby z dílny návrhářky Táni Kovaříkové.

Zatím největší konkurentkou Hosprové je manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela Olga. Do Varů totiž vyráží s klenoty v hodnotě půl milionu korun. Má připraveny dva diamantové náhrdelníky, stejné náušnice a pochopitelně i náramek. Na festivalu se však zdrží déle než jen jeden večer, proto má v zásobě ještě náušnice z bílého zlata Candy Diamond a prsten s šestikarátovým rubínem a třiačtyřiceti diamanty.

Na rozdíl od Hosprové Menzelová nejspíš ještě dnes trne hrůzou, zda jí dorazí večerní róba od Oscara de la Renty, kterou si nechala poslat až z New Yorku, včas. Jinak by totiž musela naposlední chvíli obíhat všechny české návrháře, kteří ale kvůli ostatním celebritám mají své dílny do posledního kousku vybrakovány.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdy zbrojí na Vary! Kdo bude mít šperky za 8 milionů korun? Markéta Reinischová, Martin Hurda