Původně sháněla Agáta číslo na manžela Andrey Verešové proslulého advokáta Daniela Volopicha. Ten se festivalu ve Varech také účastní, jenže na Agátu a její excesy zřejmě neměl čas ani náladu. "Klidně bych Agátě pomohl, není mezi námi problém, ale nějak jsme se nedohnali," sdělil Blesk.cz Volopich. A tak problémová modelka musela udeřit jinam.

Agátu a jejího snoubence nakonec zastupuje JUDr. Kateřina Fílová, která má v Karlových Varech pověst neúprosné a uznávané právničky. Agáta z incidentu vyvázla ještě mírně oproti snoubenci Mirkovi Dopitovi, kterému hrozí trest 2-8 let odnětí svobody za loupež.

Skandál ve Varech

Hanychová se snoubencem a přáteli to přepískli v baru a když se nad ránem vraceli na hotel, napadlo je odpočinout si na chodníku. Agáta se svým stylistou Martym si tam ustlali a nejspíš se kochali pohledem na hvězdnou oblohu. Neobvyklý výjev zaujal amatérského fotografa Lukáše M., který coby lovec dobrých snímků začal fotit.

Když ho Agáta zmerčila, začala běsnit. Poslala na něj Dopitu a dokonce se za tím sama rozběhla. Dopita Lukáše dostihl, jedním hodem o zem mu rozmlátil tři dny starý foťák, Agáta pro jistotu ještě rozkousla paměťovou kartu.

Fotogalerie
10 fotografií