Prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška musí být zděšen. Filmařské umění je v pozadí, mluví se jen o skandálu, za který může opilá Agáta Hanychová a její agresivní přítel Mirek Dopita.

Páreček odložil syna Kryšpína k babičce Veronice Žilkové a odjel "zapařit" do Varů. Alkoholu bylo tentokrát opravdu hodně, když se Agáta a Dopita vraceli na hotel, chtěl si je vyfotit turista. Dopitovi se to nelíbilo a na muže zaútočil, Agáta zas byla sprostá na přivolané policisty.

Chtěl jsem jen chránit svou ženu, tvrdí Dopita

Když se hlídce nepodařilo opilé a agresivní celebrity zklidnit, tak si je odvezli na služebnu. Dopita nebyl schopný komunikace, tak strávil noc v cele předběžného zadržení v Sokolově. Tam se ho podařilo reportérům Blesk.cz natočit. "Chtěl jsem chránit svou ženu," řekl Dopita do kamery. Poté byl Dopita převezen zpět do Karlových Varů k výslechu.

Kromě obrovské ostudy bude mít hvězdný pár co do činění i s právníkem zbitého muže. Ten musel být převezen do nemocnice a vzkázal, že bude chtít také uhradit škodu, kterou mu Dopita způsobil.

Video
Video se připravuje ...

Snoubence Agáty Mirek Dopita skončil po bitce v poutech Jan Jedlička

Dopita obviněn ze závažné loupeže, hrozí mu až 8 let

"Na platě před hotelem Thermál došlo k slovní rozepři mezi třicetiletým fotografem a sedmadvacetiletou ženou a o čtyři roky starším mužem, kteří byli v podnapilém stavu," popisuje situaci krajský policejní mluvčí Pavel Valenta. 

"Jednatřicetiletý muž měl fyzicky napadnout o rok mladšího muže, kterému měl pak odcizit fotoaparát, ze kterého žena vzala kartu, kterou zničila. Muž a žena se snažili i s fotoaparátem z místa odjed taxíkem. Policisté je zadrželi a muž byl převezen do policejní cely."

"Jednání ženy bude oznámené správnímu orgánu MM Karlovy Vary pro podezření z přestupku proti majetku a veřejnému pořádku. Muž byl kriminalisty obviněn ze zvlášť závažného zločinu loupeže a následně propuštěn ze zadržení," dodává mluvčí. Dopitovi tak hrozí trest 2 až 8 let vězení!

Fotogalerie
17 fotografií