I když spolu na párty celou dobu vrkali jako hrdličky, společně neodjeli. Olga se v deset v noci vracela do Prahy, ráno jí čekalo natáčení filmu Sukničkáři.

Hodina H

Kokta byl ve Varech bez své ženy. Ta se zatím na festivalu vůbec neukázala. První den si povídal s přáteli a pak odešel na hotelový pokoj. Druhý den už měl ale společnost – Olgu Menzelovou. Každý na párty sice dorazil sám, ale celou dobu si Josef s Olgou povídali jen a jen spolu. Menzelová dorazila v dobré náladě, měla na sobě průsvitnou černou halenku a poutala pozornost všech přítomných.

Hned na uvítanou se však rozběhla ke Koktovi, políbili se a za večer padlo nespočet dalších polibků. Projevovali si něžnosti, objímali se a smích nebral konce. Blesky fotoaparátů jim vůbec nevadily.

Pak nastala hodina H a Kokta s Olgou se rozhodli, že je čas odejít. Při odchodu Josef držel Olgu nejdříve kolem pasu a pak jí rukou sahal pod sako. Za dobu, co čekali na odvoz, se několikrát objali a Pepovi ruka sjela pod Olgy sako možná vícekrát, než je dovoleno.

A jak to celé bylo? Minuta po minutě... Najdete v galerii

Fotogalerie
27 fotografií

Volný vztah

Partyšová celou věc bere s nadhledem. „Pepa se prý staral na Jameson párty o Olgu Menzelovou a já zatím v Praze točila scénku do nového filmu Jiřího Menzela Sukničkáři,“ řekla moderátorka Top Star magazínu. Je tedy paradoxem, že zatímco ona byla v Praze s manželem Menzelové, její muž se věnoval choti režiséra.

A třeba Kokta také chtěl, aby Partyšová žárlila. Vždyť před časem byli ona a ženatý fotograf Daniel Zahrádka spojováni slovem milenci. Koneckonců Gábina i její manžel mají na sex a nevěru velmi uvolněný názor. Moderátorka před časem Blesku řekla: „Přijdu domů z večírku, kde mi všichni muži lichotí, a už jsem v podstatě uspokojená.“