„Moc mne mrzí, že spolu nemůžeme komunikovat jako dva dospělí lidé a na všem se rozumně domluvit. Jediné, co se u Zdeňka změnilo je, že se opět začal zajímat o Vikču. Tráví s ní dva dny v týdnu, naposledy si jí vzal, když jsme se potkali ve Varech. Byli spolu na chalupě, kterou jeho rodiče mají asi dvacet kilometrů od Varů. Viktorka se na tátu vždycky tolik těší,“ prozradila Blesk.cz Erbová, která již rok udržuje vztah s fotbalistou Tomášem Řepkou. „Mezi mnou a Tomášem je to pořád stejně složité. Přála bych si, aby se vše vyřešilo a konečně jsme žili normálním rodinným životem,“ dodává sexy modelka.

Fotogalerie
1 fotografie

Bahenský se Erbové pochlubil, že už má jinou a ne jen jednu. „Moc mu to přeji a o to víc nechápu, proč dělá takové problémy s rozvodem. Když si chce užívat, tak ať si užívá, “ míní Vlaďka. Modelčin manžel do Varů přijel s partičkou hokejistů a nebylo večera, aby chyběl ve stanu kapitána Morgana.

Stejně jako před rokem i letos, tuto sobotu pořádá Vlaďka narozeninovou oslavu. „Doufám, že to dopadne lépe než loni,“ věří majitelka silikonových čtyřek. Na oslavě 28. narozenin došlo mezi ní a manželem k žárlivé scéně, která skončila krví! Viditelně opilého Bahenského do nepříčetnosti vytočila přítomnost fotbalisty Vladimíra Šmicera a jeho kamarádů. Začal na Vlaďku řvát, a pak ve vzteku rozbil skleněný džbán, o jehož střepy se pořezal.