„Chtěl bych zlínskému festivalu popřát hodně úspěchů a minimálně dalších padesát let,“ popřál ochraptělým hlasem Bartoška, kterého na party doprovodila programová ředitelka Eva Zaoralová a výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha.

Po oficialitách a přáních se na pódiu objevila americká folkovo-swingová kapela, která se o zábavu postarala již den předem na Media party v Poštovním dvoře. Čtyřčlenná partička v čele s pohlednou stepařkou hned prvním songem rozhýbala i samotného Bartošku. Jiří s cigárkem v ruce bujně podupával nožkama a pohupoval se zezadu dopředu jako na pérkách. Po každé písničce odměnil kapelu hlasitým potleskem a povykem: Bravo!

Netrvalo dlouho a na taneční parket vběhla nestárnoucí šťabajzna Jana Švandová s Kateřinou Neumannovou v bílém kostýmku s minusukní. Rozjařeným dámám se kapela tak líbila, že si vytleskaly dva přídavky.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Jana Švandová, Jiří Bartoška a Kateřina Neumannová se stali hvězdami tanečního parketu na večírku k 50. výročí zlínského filmového festivalu Markéta Reinischová

Fotogalerie
3 fotografie