"Myslím, že se mi ještě nikdy nestalo, abych na party ukázala kalhotky. Je to nepříjemné, stačí, když všichni komentují má ňadra nebo kolena. Naštěstí jsem si na ně už začala mazat liftingový krém, takže budu mít nejpevnější kolena," svěřila se Blesk.cz Simona, která do Karlových Varů dorazila s manželem Karlem Vágnerem.

Krásná maminka osmiměsíčního syna Maxe nechyběla na tradiční šampaňské party v karlovarské Galerii umění. "K těmhle průsvitným šatům od Dolce & Gabanna se nosí pánské polobotky, ale to nedám, určitě si vezmu podpatky. Ale mám tu ještě další troje, tak třeba na galoše dojde," vtipkovala Krainová.

Fotogalerie
12 fotografií

Klára Issová sice byla v černé róbě nejvíc sexy, ale na večírek přišla sama. Doufejme, že po tomhle představení s rozkrokem, brzy najde nového muže. Toho posledního, režiséra Davida Ondříčka má její sestřenice Martha.

Na večírek, kde proběhla přehlídka britského herce a režiséra Johna Malkoviche, dorazil prezident festivalu Jiří Bartoška s manželkou Andreou, Zuzana Stivínová, Iva Janžurová s manželem, Eliška Kaplická nebo modelka Veronika Machová s přítelem Romanem Červenkou.