Slečna Lucie právě dodělává poslední ročník na České zemědělské univerzitě. Ve svém profilu na sociální síti přiznává, že sympatizuje s Občanskou demokratickou stranou, je zatvrzelou Pražandou, miluje letní grilování, pohádku Tři oříšky pro Popelku, poslouchá zpěvačku Katy Perry a ráda se líbá. A také je fanynkou fotbalistů pražské Sparty.

„Skvěle si spolu rozumíme, tohle je jedna z mála věcí, v níž se neshodneme. Já jsem totiž bohemák,“ řekl Blesku Klaus junior. „Lucku jsem poznal u nás na baru v Kobylisích. Je to laskavý a milý člověk,“ vyjmenoval její přednosti. Ve Varech byl šťastný pár k nepřehlédnutí... Zvlášť když společně s první dámou Livií usedli do kavárny, dali si drink, kafíčko a zákusek. Prostě rodinná idylka. Paní Livia zářila radostí, úsměvy rozdávala všude kolem.

Klaus a Lucie strávili ve Varech necelé tři dny a pořádně si je užili. Už v pondělí večer se objevili na audi party, kam je doprovázel Klausův mladší syn Jan se ženou Veronikou, večírek nevynechali ani ve středu... Hlavně si prý ale vychutnávali báječné bijáky. „Letos jsme měli štěstí, chodili jsme na filmy, které se nám líbily, takže jsem si to užil víc než loni,“ přiznal Klaus. Aby ne, vždyť před rokem měl těsně po rozchodu s manželkou Kamilou, s níž má tři děti. Konec vztahu oznámili loni v dubnu a nyní probíhá rozvod, k němuž se po dohodě nevyjadřují.

Fotogalerie
10 fotografií