Rodinná idylka, první dáma zářila radostí, úsměvy rozdávala všude kolem. Tak to vypadalo ve středu odpoledne na lázeňské kolonádě. Rozvádějící se Václav Klaus ml. vyrazil se svou novou, téměř o dvacet let mladší partnerkou nasávat atmosféry festivalu. A že si ho užívají!

Už v pondělí večer se objevili na audi party, kam je doprovázel Klausův mladší syn Jan se ženou Veronikou, který se ve středu ukázal také na charitativní módní přehlídce E.daniely, kde módu předváděli modelové a modelky na invalidních vozících v doprovodu známých herců. Václav Klaus ml. s maminkou si místo toho zašli na kafíčko. A byl to obrázek jak vystřižený z rodinného alba.

Večer se pak Václav Klaus ml. s přítelkyní vydali zakusit opět něco z nočního karlovarského života. Zamířili na Vodafone party, na které nechyběl ani Jiří Bartoška, Jana Doleželová se snoubencem či Dana Morávková s Petrem Maláskem.

Václav Klaus ml. je stále ještě ženatý se svou manželkou Kamilou, s níž má tři děti. Jejich vztah se rozpadl loni v létě, od té doby žijou odděleně.

Fotogalerie
4 fotografie