Rodinný podnik v centru Karlových Varů nabízí nevídaný gurmánský zážitek. Restaurace hotelu Promenáda obdržela již několik ocenění za kvalitu pokrmů a pohostila nepřeberné množství významných lidí.

Není se tedy čemu divit, že si podnik, který nabízí skvělé gurmánské pochoutky, vybral i Jeremy Renner. V sobotu hned po skončení své tiskové konference v hotelu Thermal, která byla ukončena krátce po půl třetí odpoledne, se nechal odvézt do nedalekého hotelu, který opustil až několik minut před pátou hodinou.

Na oběd zavítal Renner se svým týmem a doprovázela ho také početná ochranka, která po celou dobu hlídala hollywoodskou hvězdu nejen uvnitř restaurace, ale i před hotelem. K hostům vyhlášeného podniku v minulosti patřily slavné osobnosti jako Michael York, John Malkovich, Antonio Banderas, Jude Law, Robert De Niro, Danny DeVito, ale i Karel Gott nebo Václav Klaus.

Restaurace Hotelu Promenáda byla v prestižním žebříčku TOP 100 za rok 2017 zvolená nejlepší restaurací v Karlových Varech a jednou z 10 nejlepších restaurací v České republice.

Vše o KVIFF 2017 naleznete: ZDE!!

Jeremy Renner v Karlových Varech: Obě ruce má zraněné! Nemohl se podepisovat!

Video
Video se připravuje ...

Jeremy Renner v Karlových Varech: Obě ruce má zraněné! Nemohl se podepisovat! Blesk - Petr Macek

Fotogalerie
17 fotografií