Přítomnost Maxové i Peštové na filmovém festivalu nepřekvapila, zato Vařekovou, která po rozvodu s hokejistou Petrem Nedvědem (45) žije v Africe, nikdo nečekal.

Topmodelky i po více než dvaceti letech v modelingu mají stále spoustu nabídek na focení a jsou rozlítané po celém světě. I přesto jsou pořád v kontaktu a pojí je dlouholeté přátelství. „S Veronikou jsme kamarádky už tak dlouho, že si to ani nepamatuji. Byla jsem ráda, že byla i na mé nedávné svatbě,“ prozradila Maxová. Na party s Veronikou se pořádně odvázala a tančila jako o život.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Peštová o únavě a party Blesk TV

Když začínaly, nevěřily, že se z nich stanou takové hvězdy. Modeling jim byl ale souzený. „Posledního srpna jí bylo osmnáct let a o měsíc později spolu s Evou Herzigovou odjížděly z vlakového nádraží do Paříže,“ prozradila matka Maxové s tím, že odjela i přes její zákaz. Její kariéra se nastartovala ale až po čase, když ji objevil jeden z nejuznávanějších a nejvlivnějších světových módních návrhářů Karl Lagerfeld (83).

Video
Video se připravuje ...

Kdy jste naposledy viděli Veroniku Vařekovou? Žije v Africe! Blesk TV

Peštová šla také štěstí naproti. Původně chtěla studovat na vysoké škole, ale po vítězství v modelingové soutěži se přestěhovala do Paříže a později do New Yorku. Jen Vařeková se stala modelkou náhodou. „Odjela jsem do New Yorku s přítelem, protože jsem tam chtěla studovat historii umění. Čtyři měsíce nato jsem už pracovala jako modelka,“ prozradila před lety Veronika, kterou v restauraci oslovil lovec talentů.

Fotogalerie: Velká galerie Karlovarského filmového…
129 fotografií

VŠE O MFF Karlovy Vary 2017 ČTĚTE ZDE

Fotogalerie
16 fotografií