Zákazy focení, nechuť dávat rozhovory, tvrdé podmínky kvůli natáčení pořadu Na plovárně s Markem Ebenem (59). Tím vším Uma zamotala pořadatelům filmového festivalu hlavu.

Stalo se to v karlovarském letním kině, kde před nedělní půlnocí uvedla oba filmy Kill Bill. Na jeviště totiž Uma nakráčela dřív, než ji moderátoři uvedli. „Omlouvám se, slyšela jsem své jméno, a tak jsem přišla! Čeština je trochu těžká na pochopení, takže jsem nevěděla, jestli už mám jít,“ vysvětlila po bouřlivém potlesku herečka.

„Jsem ráda, že tady mohu uvést film, na kterém jsem pracovala před čtrnácti lety. Scénář měl okolo sto šedesáti stran, už si to přesně nepamatuji. Paměť už mi neslouží. Užijte si to a dobrou noc,“ vyhrkla Thurman a utíkala z jeviště do auta.

Rok co rok je zvykem, že hlavní host festivalu přijde na natáčení pořadu Na plovárně. I tohle Uma od svého příletu do Česka odmítala. Nakonec ji sám moderátor přesvědčil, že se rozhovoru bát nemusí, a herečka do jeho talk show přece jen přišla.

Na natáčení v karlovarském divadle ale nesměla být média. To byla jedna z jejích podmínek. Přesně vymezená stopáž a témata byly další v pořadí.

Vše o Umě Thurman naleznete ZDE

Vše o KVIFF 2017 naleznete ZDE

Fotogalerie
32 fotografií