Letos se na červeném koberci jednoho z nejočekávanějších večírků festivalu v Karlových Varech setkaly nejenom ženy v krásných róbách a s úchvatnými šperky. Dorazili také jejich partneři, kteří se za stav svého konta opravdu nemusí stydět. S manželkou Michaelou v šatech od Liběny Rochové přišel skladatel a kandidát na prezidenta Michal Horáček nebo miliardář David Beran, jehož partnerka Terezie Dobrovolná je v 9. měsíci těhotenství. Možná proto také na akci dorazil bez ní.

Video
Video se připravuje ...

Krásná Miss ČR Terezie Dobrovolná: Třetí dítě s miliardářem! Blesk TV

Svojí přítomností rozpoutala vzrušení i topmodelka Veronika Vařeková, která dorazila do Karlových Varů po velmi dlouhé době kvůli pracovním záležitostem. Do České republiky prý jezdí velmi málo a zdržuje se v USA. Tam našla druhý domov. Parťáky jí dělala Tereza Maxová s Radkem Štěpánkem. "Teď dva dny netrénuju, tak máme mejdan a trochu to rozjedeme," řekl Blesk.cz slavný tenista.

Video
Video se připravuje ...

Karolína Kurková mluví o známých na festivalu Blesk TV

Na červeném koberci se objevila i Vendula Pizingerová s růžovými vlasy. "Připomíná mi to léto," pokrčila rameny a odhalila také ošklivě podrápané nohy. "Takhle dopadají ty naše výlety s Pepou," zasmála se a dodala, že se oblékala na poslední chvíli. "Šaty jsem koupila v sekáči za 120 korun," zasmála se.

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Kratochvílová o svém šatníku Blesk TV

Na party nesměla chybět ani Livia Klausová, která vyvedla do společnosti svá vnoučata. V rudé róbě dorazila i modelka Renata Langmannová a na červeném koberci zapózoval i manželský pár Karel Heřmánek ml. s Nikol Kouklovou.

VŠE O MFF Karlovy Vary 2017 ČTĚTE ZDE

Fotogalerie: Mejdan po zahájení festivalu: Rozjuchané…
98 fotografií

Fotogalerie
52 fotografií