Bývalá první dáma v sobotu odhalovala v hotelu Prezident v Karlových Varech bustu svého zesnulého chotě Václava Havla a setkala se přitom s americkou filmovou hvězdou Umou Thurman (47). Krátce se zastavila i v Möet lounge koutku, kde peníze z každé skleničky putují na neziskovou organizaci ALSA, a na každém kroku oslňovala svými zářivě žlutými šaty.

Netušila ale, že v ten samý den si téměř identický outfit zvolila také jiná žena, která se ve Varech pohybovala. Konkrétně její sokyně, spisovatelka Irena Obermannová, která údajně rovněž prošla Havlovou náručí. I ona si oblékla žlutý model nad kolena, ovšem místo bílého sáčka ho doplnila koženou bundou.

VIDEO: Dagmar Havlová odhalila ve Varech bustu manžela.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová odhalila ve Varech bustu manžela. WhatsApp

Fotogalerie: Festival ve Varech 2017: Příjezdy hvězd a…
202 fotografií

Naštěstí měly obě dámy pochůzky na různých místech a na festivalu se nepotkaly. Vzájemná náklonnost mezi nimi totiž rozhodně nepanuje. Obermannová Havlovou dost ošklivě ranila, když v roce 2011 vydala dílo s názvem Tajná kniha, kde popsala svůj milenecký vztah s exprezidentem, který byl v té době již vážně nemocný. Sex s ním popisovala slovem „tramtará".

Ačkoliv mu spisovatelka v knize vymyslela přízvisko Největší Čech, stejně se proslýchá, že se drama kolem vydání neblaze podepsalo na jeho zdravotním stavu a rok od publikace Tajné knihy Václav Havel zemřel.

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
85 fotografií