bě největší hvězdy letošního ročníku už jsou totiž na místě. Uma Thurman přiletěla soukromým letadlem ve středu v noci, její děti za mámou dorazily včera odpoledne, a Afflecka s partnerkou Florianou Lima přivezl festivalový vůz okolo sedmé hodiny večer.

Bartoška obě hvězdy nejen osobně vítal před hotelem Pupp, ale dal si s nimi tradiční večeři v uzavřeném salónku Embassy. Malá dcera Umy Luna si během ní ovšem raději hrála na chodbě restaurace se synem majitelky. Večeře se prý nesla ve velice uvolněném duchu a trvala asi tři hodiny. „Opět jsem se přesvědčil, že čím větší hvězda, tím normálnější člověk,“ popsal to Jiří Bartoška. První odcházel oscarový Casey Affleck s Florianou, až asi hodinu po něm nejprve odešel syn Umy a až za ním sama herečka.

Fotogalerie
23 fotografií

Ta setkání opouštěla s evidentně dobrou náladou. Nejprve od východu vyhnala kouřící hosty, aby měla lepší výhled na čekající fanoušky a novináře, a pak vytáhla vlastní mobil a poprosila je, ať udělají skupinku, že si je chce vyfotit. Vyměnila to za vlastní fotosession, při které fotografům posílala vzdušné polibky. Poté se svojí skupinou odešla vlahým večerem na krátkou noční procházku do nedalekého hotelu.

Video
Video se připravuje ...

Oscarový Casey Affleck: Batmanův mladší bratr už je ve Varech! Petr Macek

VŠE O FESTIVALU V KARLOVÝCH VARECH 2017 ČTĚTE ZDE!