Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

S Bleskem ve varu! Co pro vás z festivalu chystáme?

/
  • Festivalové speciály talk show Markéta dráždí celebrity budou opět vysílány z luxusní limuzíny zapůjčené od AAA Auto Praha.
    29. června 2017 ● 05:30

    Ve Varech nebude chybět ani tým Blesku! Co všechno pro vás chystáme? Sledujte noviny, internetové stránky Blesk.cz i náš videoportál tv.blesk.cz!

  • 1.

    Tým Blesku

    Reportéři, fotografové a kameramani redakce Blesku budou tentokrát na festivalu v rekordním počtu! Z Varů vás bude informovat celkem 16 zpravodajů!

    Festivalové speciály talk show Markéta dráždí celebrity budou opět vysílány z luxusní limuzíny zapůjčené od AAA Auto Praha.
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Františka na kolonádě

    K festivalovým tradicím už patří jedinečná možnost setkat se s módní kritičkou Blesku Františkou Čížkovou. Ve středu 5. července od 14:00 do 17:00 bude se svou Módní policií zasahovat přímo na karlovarské kolonádě! Přijďte se s ní poradit o svém šatníku nebo si nechat podepsat její autobiografickou knihu To jsem já, Františka.

    Františka Čížková
    Autor: Jan Tůma

  • 3.

    Online zpravodajství

    Už od zítřejší 14. hodiny můžete sledovat přípravy na zahájení festivalu na webu Blesk.cz v neustále aktualizovaném online toku bleskových zpráv! Nebude chybět fotogalerie z červeného koberce či módní policie hvězd!

    Červený koberec se připravuje.
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Přenos z červeného koberce

    Chystáme pro vás řadu přímých televizních přenosů rovnou na web Blesk.cz! Ten první – živý přenos z pátečního červeného koberce před slavnostním zahájením festivalu – budou sledovat dokonce dvě kamery! Pusťte si ho už zítra v 17:00 hod.! Čekají vás rozhovory s českými i zahraničními hvězdami!

    Festivalové speciály talk show Markéta dráždí celebrity budou opět vysílány z luxusní limuzíny zapůjčené od AAA Auto Praha.
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Instagram a Facebook

    Veškeré festivalové dění můžete mapovat i s námi po celou dobu na Instagramu. Fotky ze zákulisí, večírků i z kolonády označujte i vy hashtagem # bleskcz a sledujte náš instagramový účet @blesk.cz nebo facebookový profil.

    Veškeré festivalové dění můžete mapovat i s námi po celou dobu na Instagramu. Fotky ze zákulisí festivalu, večírků i z kolonády posílejte pod hashtagem #blesk.cz a sledujte náš účet @blesk.cz.
    Autor: Foto Blesk – Jan Tůma, Daniel Černovský, archiv Blesku

  • 6.

    Jiří Bartoška představil hvězdy festivalu: Kill Bill Uma Thurman a fešák z Avengers!

    Video
    Video se připravuje ...

    Jiří Bartoška představil hvězdy festivalu: Kill Bill Uma Thurman a fešák z Avengers! Eliška Vinterová, Lukáš Červený

  • 7.

    Čtěte více!

    Vše o KVIFF 2017 naleznete: ZDE!

    Fotogalerie
    6 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy