O lidech, kteří něco vypijí a pak jsou veselí, se říká, že mají veselou opici! A to samé platilo dnes v Karlových Varech o herci Aloisi Švehlíkovi (76). Ten při popíjení v hospůdce úplně zapomněl, že má jít na tiskovou konferenci. A museli pro něj tedy dojít! 

Švehlík měl společně se synem Davidem (44) představit v domě České televize nový seriál Já, Mattoni, ve kterém oba hrají. Živě přenášená tisková konference ale musela začít bez něj. Nebyl totiž k nalezení! 
Video
Video se připravuje ...

Švehlík v ČT Blesk TV


„Prý sedí naproti v hospůdce, tak pro něj jdou,“ řekl Blesku jeden ze členů štábu. A po chvíli skutečně Švehlíka přivedli. Už podle kroku a úsměvu bylo vidět, že si dopřál nějaký ten alkohol. A to pak potvrdil i jeho projev do mikrofonu.

„Jako, já řeknu jediné. Přeji tomu úspěch,“ řekl velmi nestabilní artikulací a s velkým úsměvem Alois Švehlík. Na každou otázku pak odpovídal zvesela a všechny návštěvníky domu ČT bavil.

„Já nejsem festivalový návštěvník, já jsem tady jen kvůli téhle prezentaci,“ zadrmolil pak Švehlík do mikrofonu Blesk.cz. Moc se mu mluvit nechtělo. A není divu: Moc dobře věděl, že prostě něco vypil a je to vidět i slyšet...
Fotogalerie
6 fotografií