Filmový festival v Karlových Varech odstartoval v pátek vpodvečer a od té doby se už do lázeňského městečka sjela spousta hvězd! Ulice se hemží slavnými osobnostmi, které mezi projekcemi nejnovějších filmových počinů a bujarých večírků hledají odpočinek v útulných kavárnách či nabírají síly při procházkách historickým městem.

Do slavného města západních Čech zavítala i tanečnice Lucie Hunčárová (30), která v poslední řadě slavné show StarDance byla taneční partnerkou herce Lukáše Pavláska (37). Na filmový festival přijela s přítelem, též tanečníkem, Janem Onderem (30), se kterým se objevila na slavné karlovarské kolonádě! Po perle lázeňského města se procházel i herec Jiří Dvořák (49).

Fotogalerie: Zahájení filmového festivalu v Karlových …
175 fotografií

Na prohlídku Karlových Varů se vydal i hudebník Michael Kocáb (61), který na slavný festival vzal svého potomka. Letošní ročník festivalu si nenechal ujít ani obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (59), ten volný čas mezi jednotlivými projekcemi trávil se svou manželkou Zdeňkou.

Do ulic vyrazila i zpěvačka Martina Pártlová (37) či muzikant Jiří Stivín (73) s partnerkou.

Na kolonádě se objevil i hokejový veterán Jaromír Jágr se svou novou láskou Veronikou. Zamilovaný pár si koupil proslulé oplatky a před hotelem Pupp nasedl do luxusního vozu. Zda ostře sledovaní milenci vyrazili pouze na romantický výlet nebo lázeňské město opustili definitivně, není jasné.

Speciál Karlovy Vary 2016 ZDE>>>

 

Fotogalerie
22 fotografií