Od září nastupuje dcera Marthy Issové a Davida Ondříčka do školky. „Pečlivě jsem vybírala mezi státními školkami a našla jsem jednu, kde jsou v jedné třídě děti různého věku. To mi přijde dobrý, protože se ti starší postarají o ty mladší. Mám radost, že tam Franču vůbec vzali,“ řekla Blesk.cz Issová. Ta má nyní divadelní prázdniny, a tak si chce malé užít, jak jen to jde.

Co se týče výchovy, je Martha ten přísnější rodič. „U Davida je strašná ta morálka, on je hrozně měkký. Vždycky akorát vyhrožuje, ale pak se nestane nic,“ přiznala herečka, která se baví zejména v případech, když Ondříček hlídá malou Františku celý den sám.

Zvládá to dobře, ale  většinou ho pak nacházím doma s několikátou sklenkou v ruce v poměrně vyčerpaném stavu. On má z předchozího manželství desetiletého syna Rudu, takže zkušenosti už má. Nejraději ale mám, když jsou všichni tři pohromadě a já u toho nemusím být,“ svěřila se.

Davida jsem Kláře nepřebrala

Ruda svou malou sestřičku vídá celkem často. Martha má s bývalou ženou Davida nadstandardní vztahy, a tak se celé rodiny pravidelně scházejí. S Davidovou expartnerkou Klárou Issovou to ale nebylo tak jednoduché.

Já jsem Kláře Davida nepřebrala. Oni spolu nebyli už poměrně dlouhou dobu. Časem jsme to obě nějak přešly a vyřešily to, teď spolu vycházíme a normálně se bavíme. V životě jsou prostě těžké situace a já jsem si to takhle taky nepřála, ale stalo se,“ dodala s tím, že by si přála, aby byli všichni kolem ní šťastní stejně, jako je ona teď.

Fotogalerie
9 fotografií