Natálie Kocábová se rozhodla zjistit, z jaké rodiny pochází, a na besedě nového projektu ČT Tajemství rodu přiznala, že to byla pořádná fuška. Její otec Michael Kocáb sice pochází z Čech, ale její matka Marsha se narodila v Americe. 

Během pátrání se dozvěděla věci, které ve své mysli zpracovává dodnes. „Šokující zjištění bylo, že stáli u vzniku Ameriky. My jsme věděli, že ti předci připluli na té lodi, když objevili Ameriku. Ale co jsme opravdu netušili, že jeden předek podepsal listinu nezávislosti Spojených států,“ řekla Blesk.cz Kocábová.

Ještě horší ale bylo, když se dostali do 16. století. „Hodně živě jsme se dostali do doby otroctví, kdy jsme zjistili, že naši předci byli otrokáři. Že jsme měli otroky,“ přiznala Natálie, která v současné době píše román o svém rodokmenu.

Bohužel se jí nedaří ani ve vlastní rodině. S manželem Štěpánem Vránou se po čtrnáctiletém soužití rozvádí. „Ano, rozvádíme se a teprve se dohadujeme na péči o děti,“ dodala smutně, ale více své soukromí rozebírat nechtěla. Kocábová přijela na karlovarský festival s přáteli, se kterými hodlá zapařit, ještě než si vyzvedne potomky od babičky.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Kocábová: Tajemství rodu odhalilo otroky! Blesk TV