Největším lákadlem VIP večírku, který pořádala firma JCDecaux v Grandhotelu Pupp, byl drahý diamant. Ten produkce ukryla do jedné ze sklenic šampaňského. Obrovské štěstí měl ten, který ho na dně své skleničky našel.

„Možnost vyhrát diamant měl kdokoliv, kdo se naší akce zúčastnil, a my máme radost, že takovouto cennou výhru si nakonec domů odnáší někdo, kdo by si ho za normálních okolností s nejvyšší pravděpodobností nemohl hned tak pořídit,“ svěřila se nadšeně PR JCDeucaux Šárka Sokolová druhý den po honosném večeru.

O diamant usilovalo několik přítomných slečen v honosných róbách, na vysokých podpatcích a v načesaných vlasech. Jenže šperk jim vyfoukla obyčejná hosteska. Ta na akci pouze pomáhala s přípravou pódia a v podstatě se ocitla na VIP večírku zcela náhodou. „Je to důkazem férovosti soutěže a potvrzením, že diamant nebyl nachystán pro někoho konkrétního. Celá akce se tak nese v duchu letošního festivalu, jehož krédem je, že hlavními hvězdami jsou všichni návštěvníci, ať už VIP celebrity, či batůžkáři. Výherkyni gratulujeme k šťastné volbě skleničky a přejeme, ať si výhru užije,“ svěřila Sokolová. Bohužel samotnou výherkyni nebylo možné kontaktovat, protože si nepřála být medializovaná.