Mezi nejkrásnější hosty určitě patřila bývalá Miss Jana Doležalová. Ta dorazila v červených šatech s černým psaníčkem a ve vysokých černých páskových botičkách. Jana se řadí mezi nejkrásnější „missky“ a také toho umí využít. Třeba zrovna uloví nějakého bohatého partnera, se kterým jí to konečně vydrží.

Andrea Verešová oblékla šaty s rafinovanými průstřihy, díky kterým okolní muži mohou jenom slintat nad tím, co se asi nachází pod zbytkem látky na Andreině těle. Také jsou důvodem k tomu, aby si ji její manžel Daniel Volopich hlídal jako oko v hlavě.

Manželka bývalého prezidenta Klause Livia oblékla růžovou róbu, kterou rozzářila celou akci. K tomu obula černé lodičky a vzala si černou kabelku. Díky svým šatům na večírku určitě nezanikne.

Pobavit se přišel také moderátor Leoš Mareš, který svůj outfit nepodcenil a přišel v luxusním obleku s naleštěnými botami. Na všechny strany rozdával úsměvy a sršel dobrou náladou. Je tedy možné, že to bude dost dobrá party. Letos ale bez Petry Faltýnové.

Letošní jubilejní ročník filmového festivalu se celebritami jenom hemží. Největší hvězdou je americký herec Richard Gere a herečka Jena Malone. Ve čtvrtek ještě dorazí Jamie Dornan, představitel Christiana Graye, a slavný herec Harvey Keitel.

Fotogalerie
14 fotografií