Dagmar Havlová se těšila, až se konečně setká s největší hvězdou festivalu Richardem Gerem. „Čeká nás společná večeře a pozvala jsem ho taky k nám domů. Bude si tak moci prohlédnout manželovu pracovnu. Ta je ve stejném stavu, v jakém ji opustil,“ svěřila se Havlová.

Když se potkali v Národním domě v Karlových Varech, pozdravili se a dali si zdvořilé políbení na tvář. Pak už jen dlouho konverzovali. Kdoví, třeba se domlouvali na tom, kdy Gere dorazí k Havlové na kávu do jejího domu.

Večírek byl vymyšlený do detailu. I když bylo obrovské teplo, vevnitř bylo vytvořeno malé kluziště, na kterém hostům zpříjemňovaly večer krasobruslařky. A k tomu jim hrála violoncellistka. Venku u vchodu pak byly zamrzlé orchideje, které však nevydržely obrovské vedro. Jinak byla akce bez chyby.

Mimo Dagmar Havlovou, kterou doprovázely na akci dvě bodyguardky, také dorazil Václav Klaus se svou ženou Livií, Karel Komárek s partnerkou, miliardář David Beran nebo ředitelka Czech News Center Libuše Šmuclerová s partnerem Dominikem Haškem.

Z uměleckých kruhů potom přišla Martha Issová s manželem Davidem Ondříčkem a mírně ovíněnou Ivanou Chýlkovou, herečka Jitka Schneiderová, nechyběla ani Jena Malone s přítelem a hlavně Jiří Bartoška s manželkou.

Fotogalerie
20 fotografií