Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Průšvihy a skandály loňských Varů: Opilá Geislerová, rozchod Mareše s Faltýnovou a 11 dalších

/
  • 13 největších průšvihů během loňského filmového festivalu ve Varech.
    1. července 2015 ● 06:15

    Bez pořádné ostudy by to nebylo ono. Každý ročník filmového festivalu má své skandály, kterými se baví celé Česko. Připomeňte si 13 nejšílenějších situací, kterých jsme byli svědky. Některé úlety vás zaručeně pobaví ještě dnes...

  • 1.

    Drsný rozchod Mareše s Faltýnovou

    Bouřlivému rozchodu předcházela romantická večeře s dětmi a milostné hrátky na večírku. V noci ale propukla neskutečná hádka a ráno Leoš Mareš oznámil rozchod s Petrou Faltýnovou. Nechal ji na recepci v hotelu samotnou a z Varů odjel. Uplakaná Faltýnová pak ve Varech pobyla ještě odpoledne, než pro ni přijel řidič.

    Video
    Video se připravuje ...

    Už zítra začíná festival ve Varech: Takhle to tam vřelo loni! Daniela Pilařová

    Po nedělním večírku se Fatlýnová s Marešem rozešli.
    Autor: MACHAN,PATEK,PITROF,TUMA

    Leoš Petru nechal ve Varech osamocenou a uplakanou.
    Autor: Machan, Pátek, Tůma, Pitrof

  • 2.

    Sexuální hrátky Jiřího Menzela s Gábinou Partyšovou

    Jako největší svůdník loňského festivalu se ukázal režisér Jiří Menzel, když na zahajovacím večírku osahával zadek Gábiny Partyšové. Rukou jí zajížděl pod šaty a během toho odpovídal na dotazy reportérky Blesk.cz. Jen o kousek dál stála Menzelova manželka Olga. Ta se nestačila divit.

    Menzelova ruka šmátrala velmi hluboko pod šaty.
    Autor: MACHAN,PATEK,PITROF,TUMA

  • 3.

    Superstar Bendig se porval s ochrankou

    O další skandál se na karlovarské kolonádě postaral zpěvák ze Superstar Jan Bendig. Ten odešel s přítelem Lukášem Rajmontem z divadelního představení se slovy „To je sra*ka!“. Hned na chodníku se pak porvali s místní ochrankou. Odtrhla je až přivolaná policie. Pak se šli dál veselit na večírek, kde Bendigův přítel ukazoval nahý zadek.

    Bendig s přítelem se porvali s ochrankou. Lukáš si nezapomněl stáhnou kalhoty a znechutit okolý svým obtloustlým pozadím.
    Autor: Machan, Patek, Pitrof, Tuma

    Pár pokračoval na další párty, kde by se mohli chovat jako příslušníci stáda dobytku.
    Autor: Machan, Patek, Pitrof, Tuma

  • 4.

    Františka způsobila na kolonádě módní šílenství

    Lázeňští šviháci koukali jako opaření! Módní kritička Františka Čížková na karlovarské kolonádě, na své legendární červené pohovce, rozdávala fotky a podpisy a zájemcům dělala módní policii přímo na tělo! Způsobila tím hotové šílenství, pomyslné dveře se u ní netrhly.

    Františka Čížková dělala v Karlových Varech módní policii přímo na ulici
    Autor: Petr Konečný

  • 5.

    Za bílého dne namol opilá Geislerová

    Herečka Aňa Geislerová se do historie festivalu ve Varech zapsala svou zběsilou jízdou s Vilhelmovou a Macháčkem, když namol opilí naskákali do říčky Teplá, která městem protéká. A rajcovní zrzka nezklamala ani loni. Na setkání s herci k filmu Fair Play se zlískala tak, že ji musel do hotelu odvléct její manžel Zdeněk Janáček.

    Aňa Geislerová ve Varech nezklamala. Zlískala se tak, že jí musel vláčet do schodů manžel.
    Autor: showpix.cz

  • 6.

    Tři měsíce po smrti Bartošové přebírá Artur máminu slávu

    Artur Štaidl přijel na festival do Varů se svými bratry Janem a Jiřím a nezůstal bez povšimnutí. Hned ho obklopili fanoušci, kteří se s ním chtěli vyfotit. Na veřejnosti se tehdy ukázal vůbec poprvé po sebevraždě jeho matky Ivety Bartošové a vrátil se tak na místo, kde čtyři měsíce před smrtí koncertovala. Ač mu v té době nebylo ještě osmnáct, zamířil si to do vyhlášeného VIP baru.

    Artur bez mrknutí pánovi vyhověl a nechal se s ním ochotně vyfotit.
    Autor: Hermína

  • 7.

    První večírek a hned kolaps

    Parný den, vydýchaný vzduch a litry alkoholu. Ne každý snesl tuto kombinaci během zahajovacího večírku na festivalu ve Varech. Krátce před půlnocí se v hotelovém baru, kde pařil i Mel Gibson, rozjela tak divoká párty, že tam musela zasahovat záchranka. Jedna přítomná dáma totiž oslavy nezvládla a zkolabovala.

    Bujarý večírek v hotelu Pupp přerušilo houkání sanitky.
    Autor: Foto Blesk

  • 8.

    Gibsonovy hvězdné manýry a neúspěšná kopie Travolty

    U svého předchůdce Johna Travolty se Mel Gibson před příjezdem do Varů informoval, jak to na festivalu chodí. Snažil se, aby se stal miláčkem českého národa stejně jako Travolta. Ale to se mu nepovedlo. Fanoušky naštval hned po příletu, kdy mu trvalo dvacet minut, než z letadla vylezl. Čekajícím lidem jen krátce zamával, pak zmizel v letištní hale. Před hotelem Pupp pak fanoušky zcela ignoroval. U českých filmových nadšenců tedy moc nezabodoval.

    Mel Gibson dělá na fotografy různé pošklebky.
    Autor: MACHAN,PATEK,PITROF,TUMA

    Autor: 

  • 9.

    Opuštěná Geislerová – vybírala muže tak dlouho, až přebrala

    Zrzka Aňa Geislerová utekla svému manželovi Zdeňku Janáčkovi se zámožným podnikatelem Martinem Shenarem, s nímž má dítě. Milenci se ale rozešli a Geislerová se s prosíkem vrátila k Janáčkovi. Ve Varech se ale na ni vykašlali oba. Na červeném koberci ji nakonec musel doprovázet kolega Jiří Macháček.

    Aňa Geislerová přišla v doprovodu Jiřího Macháčka a jeho manželky Kristiny.
    Autor: MACHAN,PATEK,PITROF,TUMA

  • 10.

    Vendulka utěšitelka zanedbala předepsanou róbu

    Herečka Eva Jeníčková vždycky září a bývá středem pozornosti, na slavnostní zahájení karlovarského festivalu ale přišla v černých minišatech. Přitom předepsaný dress code byl black tie. Honosnou róbu si sice objednala, ale nestihla si ji do Varů přivézt. „Odlétala jsem z Los Angeles a to, co mi mělo přijít, přišlo, až když jsem nasedala do letadla,“ vysvětlila tenkrát Blesku.

    Vendulka utěšitelka neboli Eva Jeníčková nevychytala předepsanou večerní róbu.
    Autor: Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof, Jan Tůma

  • 11.

    Chybělo málo a Mel Gibson spadl ze schodů

    Odlet Mela Gibsona provázely nemalé potíže. Nejen že odcestoval s půlhodinovým zpožděním kvůli povětrnostním podmínkám, ale nakonec musel změnit i směr trasy! Navíc ztratil balanc při nastupování do letadla a na schodech málem upadl.

    Video
    Video se připravuje ...

    Gibson odletěl, s výrazně lepší náladou! Co řekl Blesku na letišti? Kristýna Léblová, Petr Soukup

  • 12.

    Přísná Františka zkritizovala Dášu Havlovou

    Zdá se, že bývalá první dáma Dagmar Havlová, masovou popularitou ověnčená herečka, prochází módní krizí, její kredit kultivovaně oblékané lady dostává trhliny. Na slavnostním zahájení šokovala volbou nevkusné róby od Jany Berg a k sofistikované eleganci měl daleko i tento outfit. Vzor šatů je diskutabilně velký, barevné ladění tašky vyznívá urputně, styl sandálků neladí a jejich ozdoba připomínající brož se navíc tříská s nepochopitelnou, monstrózně vyšperkovanou čelenkou.

    2362171:full:true:true

     

  • 13.

    Závěr festivalu rozválcovala oslava Gotta

    Závěrečný ceremoniál karlovarského festivalu a předávání cen si nenechalo ujít jen několik málo hvězd. Většina slavných tváří už byla tou dobou pryč, a to hlavně kvůli velké oslavě 75. narozenin Karla Gotta, která se konala na farmě Čapí hnízdo. Zůstala například Eva Jeníčková, Olga Sommerová, ale také Michal Dvořák z kapely Lucie či všudypřítomná Jana Doleželová.

    Karel Gott připoutal pozornost hvězd víc než Bartoškův festival
    Autor: Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof, Jan Tůma

     Mnohem více fotografií naleznete v naší galerii.

    Fotogalerie
    31 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy