Zpočátku nevinný večírek se v přítomnosti Jiřího Menzela, Gábiny Partyšové a Dagmar Havlové zvrhl v pěknou divočinu. Znovu se tak v tomto složení mohou potkat na kožním oddělení. Menzel totiž obě dámy celý večer olíbával a osahával. Navíc si vyměňovali tekutiny z jedné sklenky. To bylo něco pro Havlovou, která trpí opary.

Co si pamatuju, tak jsem si objednala víno, a pil mi z něho Jirka Menzel, potom paní Havlová, tak jsem si střídali tu skleničku, takže já vlastně vůbec nevím, kolik jsem toho vypila. Tentokrát jsem to neměla pod kontrolou,“ přiznala Super.cz Partyšová. Všichni tři tak z Varů můžou rovnou zamířit na kožní. Opary totiž na sebe určitě nenechají dlouho čekat.

Režisér se ten večer choval jako utržený ze řetězu. A to i přesto, že jeho manželka Olga Menzelová seděla jen pár centimetrů od něho a celou dobu pozorovala, jak Jiří osahává zadek Partyšové a láskyplně se tiskne na hruď Dáše Havlové. „Myslím, že je to naprosto v pořádku,“ okomentovala pro Blesk.cz Menzelová chování svého manžílka.

Lékaři jsou ale jiného názoru. Podle nich Menzel díky alkoholu ztrácí veškeré zábrany a pak takto řádí. Takže jediná rada zní: Jirko, přestaň pít!

Video
Video se připravuje ...

Ostře sledované hmaty: Menzelová promluvila o úletu manžela! Markéta Reinischová, Jan Jedlička