Statisíce za drdoly

Nejluxusnější karlovarský kadeřnický salon praskal ve švech. Celkem 120 hodin stál na nohou šestičlenný tým kadeřníků v salonu. Na hlavách VIP hostů vytvořili 350 účesů.

Spotřeba: 2 litry laků na vlasy, 5 litrů šamponů a 5 litrů kondicionéru. KDO SE

Přišel se krášlit: Alice Nellis, Marek Eben, Bolek Polívka, Dana Morávková, Jana Švandová, Iva Janžurová, Jana Šulcová, Hana Heřmánková, Lucia Šoralová, Gábina Partyšová, Emma Smetana, Gabriela Kratochvílová, Tereza Chlebovská i dcera Johna Travolty Ella Blue!

Kila šminek

Pěkně otáčet se musely i vizážistky. Nalíčily na 250 tváří. S sebou si přivezly 200 kilogramů líčidel, štětců, zrcátek, odličovacích prostředků a dalších pomůcek.

Spotřeba: 800 odličovacích tamponků, 270 štětců, 3 litry odličovacího mléka, 45 pudrů, 23 tekutých make-upů, 12 rtěnek.

Kdo se přišel zkrášlit: Beata Rajská, Tatiana Kovaříková, Marcela Polívková, Libuše Šmuclerová, Jana Doleželová, Dana Morávková, Jana Švandová a další.

Hektolitry alkoholu

Letos se všichni včetně slavných osobnostní stahovali hlavně do párty stanu Jameson. Kdo tam nepropařil alespoň jednu noc, jakoby ve Varech nebyl!

Kolik se vypilo: „Letos se rozlilo nad deset tisíc drinků s gingerem! Na jejich výrobu se spotřebovalo více než pět set litrových lahví oblíbené irské whisky,“ prozradila PR manažerka Eva Polívková. Barmani každý večer spotřebovali přes 1,5 tuny ledu!

Kdo tam byl: Tomáš Hanák, Jitka Schneiderová, Pavel Liška, Simona Krainová, Emma Smetana, Miluše Bittnerová, Ivana Chýlková, Jana Plodková, Marek Ztracený, Petra Faltýnová další.

Blesk limuzína

Ty nejvybranější celebrity hostila nablýskaná Blesk limuzína, se kterou se proháněli po karlovarských ulicích hvězdní reportéři Blesku. Mnozí z jejich hostů jeli v takto luxusním voze poprvé v životě. A samozřejmě nezůstali na suchu.

Kdo se ve Varech projel: Dana Morávková, Dominik Hašek, Gabriela Kratochvílová, Simona Krainová, Tereza Chlebovská, Gabriela Partyšová, kapela Lucie, Eliška Bučková, Ondřej Brzobohatý, Emma Smetana, Matěj Ruppert a další.

Kolik se vypilo: Lahev kvalitní vodky a irské whisky, pět piv, redbull a nealko.

Kolik se najelo: „Docela jsme se projeli. Limuzína má najeto necelých osm set kilometrů a to nás ještě čeká cesta do Prahy,“ prozradil řidič Ladislav.

Blesk vystavil účet

Den u vizážisty a kadeřníka v přepychovém kadeřnickém salonu 18 500 Kč

Zapůjčené šik šaty na večírky 60 000 Kč

Týden v jednolůžkovém pokoji v Grandhotelu Pupp 41 600 Kč

Večeře ve vyhlášené karlovarské restauraci 16 500 Kč

Fotogalerie
8 fotografií