Zvídavé ruce, které v svíraly její poprsí, nejsou nejlépe placeného moderátora v zemi!

Nedělní Blesk v neděli informoval o tom, jak si Faltýnová užívala erotických hrátek na veřejnosti s mladou ženou. Dnes vám přinášíme exkluzivní snímky krásné modelky, jak se oddává ne ženě, ale jinému muži!

Je pět ráno a většina opilých návštěvníků filmového festivalu už spí nebo dopíjejí poslední drinky. Petra Faltýnová je sice ještě plná energie, ale rozhodne se pro lepší zábavu…

„Nebyla jsem nevěrná, to můžu odpřísáhnout. Byl to můj kamarád, kterého beru jako bratra. Prostě jsme to přehnali s pitím,“ dušovala se Blesku Petra.

Video
Video se připravuje ...

Faltýnová o svlékání na kolonádě Jan Jedlička, Markéta Reinischová, Marek Pátek, Roman Souček

V doprovodu přátel z večírku se přemisťuje k vozu Leoše, kde se chce převléknout. Ale ejhle! Pánský doprovod měl jiné úmysly. Jakmile zbystřil silikonem upravené poprsí uhrančivé modelky, odložil láhev a okamžitě se po nich sápal! Dívce stojící přímo u vozu společnost nevadí. Blesk se pokoušel zkontaktovat Faltýnovou, které se k celé záležitosti nevyjádřila.

Hlavně rychle

Petra sice chvilku předstírala, že jí to není po chuti, ale nebránila se. Když opilý muž předstíral pohyby připomínající soulož, dokonce se smála. Nadržený muž se nebránil i malé masáži Petřiných dokonalých prsou.

To by se zamilovanému Marešovi rozhodně nelíbilo! Proč vlastně nepřijel do Varů, aby měl svou dívku pod dohledem? „Do Varů se nechystám, protože v té době budu točit Česko Slovensko má talent,“ řekl nedávno sám Leoš. A to se mu opravdu nevyplatilo…

Fotogalerie
7 fotografií