Petr Fejk (48) ve svém životě zažil roky velkého úspěchu, které však později vystřídal strmý pád dolů. Nejprve byl odejit z pražské zoologické zahrady, poté musel opustit post ombudsmana Českých drah.

Jinak to nebylo ani v jeho osobním životě. Harmonický vztah s módní návrhářkou Martinou Nevařilovou, který se dlouhou dobu zdál jako ideální a nerozbitný, měl evidentně své trhliny a tak byl Petr Fejk v roce 2011 poprvé spatřen s milenkou. Vztah s kadeřnicí Lucií ale neměl dlouhého trvání a všichni čekali, že Fejka krize středního věku přejde a pokorně se vrátí ke své ženě.

Teď se ale zdá, že je manželství s půvabnou Nevařilovou již definitivně minulostí. Fejk totiž do Karlových Varů přijel s krásnou blondýnkou, se kterou byl spatřen již v minulosti a aby dal jasně najevo, jak to s jejich vztahem je, vzal ji na závěrečnou párty filmového festivalu. Hrdilčky se po celou dobu drželi za ruce a tak o možném návratu k Nevařilové, se kterou má Fejk syna Olivera (18) a dcerku Adélu (11), nemůže být řeč.

Fotogalerie
9 fotografií