Věčná provokatérka Agáta Prachařová se nejspíš bála, že by neudržela své roupy na uzdě, a tak raději odjela do Řecka na dovolenou, aby se „náhodou“ nejela projet do Karlových Varů. „Odlétám do Řecka. Podle mě tam modelky nemají co dělat, je to filmový festival,“ prohlásila na webu extra.cz. Asi zapomněla na všechny své návštěvy festivalu a na skandály, které tam způsobila. Není divu, že ji ve Varech nechtějí.

Řecko, pláž, moje svědkyně, naše děti a klid od českých celebrit a celýho šoubyznysu. Tedy až na Aichmajerku, která se rekreuje kousek ode mě. Jo, už drbeme," upozorňuje na sebe Agáta, která tráví dovolenou v Řecku s Evou Decastelo. Jistí si tak, že se o ní bude psát, i když ve Varech není.

Jenže je jasné, že z její strany jde pouze o kamufláž, jak skrýt svůj vztek, že po loňské bitce na festival nesmí. Nemůže se smířit s tím, že ji tam organizátoři letos nepozvali. „Asi zakážu Bartoškovi Prahu. Kdybych mu totiž zakázala Brno, je mu to jedno,“ kope kolem sebe rozhořčená Agáta.

Kdyby jí to totiž bylo jedno, jak všude tvrdí, rozhodně by si odpustila takové jízlivé poznámky. Je tedy jasné, že nedokáže přenést přes srdce fakt, že významný festival o její trapné skandály ani zdaleka nestojí. Aguš, zkus štěstí na jiném festivalu.

Fotogalerie
10 fotografií